Bine ați venit pe pagina mea de fotografie de nunta Ioana Butnariu

Salutare! Sunt Ioana Butnariu, o pasionată fotografă de nuntă cu sediul în Suceava, chiar în mijlocul frumoasei Bucovine, unde transform momentele de dragoste în amintiri de o viață.

Despre Mine: Cu o dedicare profundă pentru arta fotografică, am avut privilegiul de a captura poveștile de iubire ale cuplurilor ce m-au ales și mi-au acodrat încrederea lor. Fiecare nuntă este unică și specială, iar misiunea mea este să surprind autenticitatea și frumusețea fiecărui moment.

Stil Fotografic: Abordarea mea în fotografia de nuntă este una spontană și relaxată. Îmi place să surprind momente autentice, emoții sincere și bucuria autentică a mirilor și a invitaților lor. Fiecare cadru spune o poveste, iar eu sunt aici pentru a crea amintiri de neuitat pentru voi.

Servicii Oferite:

  • Fotografie de nuntă – începând de la 950 Euro.
  • Fotografie de botez / cumatrie – începând de la 250 Euro.
  • Sedinte foto de logodnă – începând de la 150 Euro.
  • Trash the Dress –  începând de la 150 Euro.
  • Albume personalizate – începând de la 250 Euro.

Experiență și Apreciere: Cu ani de experiență în fotografie, am avut onoarea de a fi martora unor momente deosebite și de a obține aprecieri din partea clienților. Fiecare recenzie și fiecare poveste de succes mă motivează să ofer clienților mei experiențe fotografice de excepție. Acestea reprezintă nu doar confirmarea muncii mele, ci și o sursă continuă de inspirație pentru a evolua și a aduce valoare în fiecare moment capturat.

Contact: Contactați-mă și voi fi încântată să discutăm despre cum pot contribui la transformarea zilei voastre în amintiri de o viață.

Fotografia de nuntă este despre a surprinde autenticitatea și frumusețea fiecărui moment. Sunt onorată să fiu parte din această călătorie specială a voastră și să vă ajut să păstrați amintiri pline de emoție și bucurie pentru totdeauna.

Bucurați-vă de explorarea portofoliului meu și vă aștept cu nerăbdare să fac parte din povestea voastră de dragoste!

Cu drag! Fotograf Nunta Ioana Butnariu.

Get in touch,