Bun venit pe pagina mea de fotografie de nunta!

Sunt Ioana Butnariu, fotograf de nuntă, din frumoasa regiune a Bucovinei, cu sediul în Suceava. Iubesc să surprind momente unice și magice, transformându-le în amintiri de preț pentru cuplurile care își unesc destinele în fața Bunului Dumnezeu.

Pentru mine, fotografia de nuntă nu este doar o meserie, ci o adevărată pasiune. Îmi place să explorez emoțiile și să surprind bucuria autentică a mirilor și a invitaților lor. În fiecare cadru, caut să imortalizez momentele pline de iubire și bucurie, creând astfel povestea voastră irepetabilă, într-un mod cât mai natural.

Alături de soțul meu, cu dragostea Bunului Dumnezeu, suntem mândri părinți a doi copii minunați, ceea ce ne conferă o perspectivă specială asupra iubirii și a valorii familiei, înțelegând perfect cât de importantă este ziua nunții voastre și cât de mult vă doriți să aveți fotografii autentice și pline de viață.

Abordarea mea în fotografia de nuntă este una spontană și relaxată. Îmi place să fotografiez momentele așa cum se întâmplă, cu toate emoțiile și bucuriile lor. Mă bucur să lucrez cu cupluri care își doresc să trăiască fiecare moment în mod natural, fără a fi prea regizați, pentru a obține fotografii care reflectă autenticitatea și frumusețea lor.

Dacă vă pregătiți pentru marele vostru eveniment în Suceava sau în oricare alt colț al țării, vă aștept cu drag să discutăm despre visul vostru de nuntă și cum putem contribui la păstrarea amintirilor voastre într-un mod unic și personal.

Contactați-mă pentru a stabili o întâlnire și a discuta despre planurile voastre pentru ziua cea mare. Fotografia de nuntă este o bucurie pentru mine, iar eu abia aștept să vă cunosc și să vă însoțesc pe parcursul întregii zile de nuntă, fotografiind cele mai frumoase clipe și transformându-le în amintiri prețioase.

Cu drag, Ioana!

get in touch, this is going to be fun.

Planuri

Ioana Butnariu

Fotografie de Botez

€250

Alege Pachet
Ioana Butnariu

Fotografie de Nunta

€950

Alege Pachet
Ioana Butnariu

Sedinte Foto

€150

Alege Pachet
Contact

Alte intrebari? Suna-ma!