Buna,

Cu bucurie și dragoste, am avut privilegiul de a fotografia, în orașul pitorescul Gura Humorului, magia și frumusețea nunții Silviei și a lui Alexandru, iar ca și fotograf de nuntă, am fost martorul emoțiilor autentice și al momentelor pline de iubire ce au definit această zi specială.

Ceremonia lor, s-a desfășurată într-un cadru de poveste, ce a adus laolaltă familia și prieteni lor,  într-o atmosferă plină de emotie, iar fiecare privire și zâmbet au fost fotografiate pentru a crea amintiri ce vor rezista în timp.

Petrecerea de la Toaca Bellevue a adăugat o notă de eleganță și rafinament evenimentului. Înconjurați de un peisaj de neuitat și de o atmosfera caldă și elegantă, fiecare cadru fotografiat,a reflectat bucuria debordantă a cuplului și a invitaților lor.

Fotografiile surprind nu doar momentele, ci și povestea unica de iubire și fericire dintre Silvia și Alexandr

În calitate de fotograf de nuntă, fiecare eveniment pe care îl surprind devine o călătorie plină de pasiune și creativitate. Nunta Silviei și a lui Alexandru a fost cu adevărat o experiență de neuitat, unde fiecare moment a fost capturat cu atenție și sensibilitate.

Fotografiile finale nu sunt doar imagini, ci sărbătoresc cu adevărat frumuseția și bucuria ce au înconjurat începutul unui noului capitol în viața Silviei și a lui Alexandru.

A fost o onoare să fotografiez nunta voastră și să ajut la păstrarea amintirilor voastre, vii.

Cu drag!
Fotograf Nunta Suceava Ioana Butnariu

    Furnizori servicii:

    Fotograf nunta Suceava: Ioana Butnariu

    Sala de eveniment: Toaca Bellevue Gura Humorului