Bun venit pe pagina mea de fotografie de nunta!   

Sunt Ioana Butnariu, fotograf de nunta, din frumoasa regiune a Bucovinei, cu sediul in Suceava. Iubesc sa surprind momente unice si magice, transformandu-le in amintiri de pret pentru cuplurile care isi unesc destinele in fata Bunului Dumnezeu.

Pentru mine, fotografia de nunta nu este doar o meserie, ci o adevarata pasiune. Imi place sa explorez emotiile si sa surprind bucuria autentica a mirilor si a invitatilor lor. In fiecare cadru, caut sa imortalizez momentele pline de iubire si bucurie, creand astfel povestea voastra unica si irepetabila, intr-un mod autentic si natural.

Alaturi de sotul meu, cu dragostea Bunului Dumnezeu, suntem mandri parinti a doi copii minunati, ceea ce ne confera o perspectiva speciala asupra iubirii si a valorii familiei, intelegand perfect, cat de importanta este ziua nuntii voastre si cat de mult va doriti sa aveti fotografii autentice si pline de viata

Abordarea mea in fotografia de nunta, este una spontana si relaxata. Imi place sa fotografiez momentele asa cum se intampla, cu toate emotiile si bucuriile lor. Ma bucur sa lucrez cu cupluri care isi doresc sa traiasca fiecare moment in mod natural, fara a fi prea regizati, pentru a obtine fotografii care reflecta autenticitatea si frumusetea lor.

Daca va pregatiti pentru marele vostru eveniment in Suceava sau in imprejurimi, va astept cu drag sa discutam despre visul vostru de nunta si cum putem contribui la pastrarea amintirilor voastre intr-un mod unic si personal.

Contactati-ma pentru a stabili o intalnire si a discuta despre planurile voastre pentru ziua cea mare. Fotografia de nunta este o bucurie pentru mine, iar eu abia astept sa va cunosc si sa va insotesc pe parcursul intregii zile de nunta, fotografiind cele mai frumoase clipe si transformandu-le in amintiri pretioase.

Cu drag, Ioana!

get in touch, this is going to be fun.
My coaching story

What to expect

Planuri

Lorem ipsum

Fotografie Nunta

$45

Alege Pachet
Lorem ipsum

Fotografie Nunta

$115

Alege Pachet
Lorem ipsum

Fotografie Nunta

$245

Alege Pachet
Contact

Alte intrebari? Suna-ma!