Maria si Virgil reprezinta pentru mine exact acel gen de oameni pentru care bunul gust primeaza intotdeauna. A fost o nunta mica, cu un aer atat de intim si prietenos, cu oameni dragi, ce si-au dorit sa se casatoreasca intr-un loc atat de frumos cum este  biserica de lemn „Sfântul Dumitru” din Adancata. Nu am mai fost aici, dar din momentul in care am trecut pragul bisericii, am inteles de ce, Maria si Virgil si-au dorit sa vina tocmai din Bucuresti, sa se casatoreasca in Bucovina. Biserica incarcata de istorie, cu mirosul ei specific de lemn vechi, decorata cu icoane si prosoape traditionale a fost locul perfect pentru ei. Slujba a fost atat de frumoasa iar spatiul nu foarte generos din biserica, te obliga sa fii aproape si sa traiesti frumos Sfanta Taina a Cununiei.

Detaliile au insemnat foarte mult pentru Maria si Virgil, asa ca, am fost atat de placut impresionata sa aflu, cat de mult suflet au pus pentru fiecare amanunt, de la meniurile lucrate manual, la florile de pus in piept crosetate, pana la rochia de mireasa a Mariei si camasa populara a lui Virgil, brodate cu motive traditionale.

Tonul nuntii a fost simplu si elegant cu o petrecere frumoasa si animata de bucuria si voia buna data de prietenii lor dragi.

Prin felul lor de a fi, Maria si Virgil, m-au facut sa ii simt ca niste prieteni vechi si apropiati, iar pentru asta, nu pot decat sa le multumesc si sa ii felicit pentru o nunta atat de frumoasa.

Enjoy!

Locatie : Biserica din lemn AdancataHotel Caprioara Suceava

Fotograf de nunta : Ioana Butnariu

Videograf de nunta : Cristian FILM

Poti sa-mi scrii aici si iti raspund imediat!